Servicii

Recuperare medicală la Genki; hernia de disc și ozonoterapia

recuperare medicala

              Recuperare medicala este poate specialitatea de care avem cu toții nevoie. Incidența acestui tip de servicii este atât de mare încât acestea merg „mână în mână” cu fiecare afecțiune, accident sau boală pe care o traversăm. Iar dacă toate genurile de recuperare medicală se regăsesc într-un singur loc (sau cât mai multe dintre ele), atunci avem de-a face cu un adevărat compendiu de sănătate.

              Clinica de recuperare medicală Genki Medical Center este un astfel de loc. La Genki este tratat pacientul în ansamblul lui, astfel încât acesta să se reintegreze cât mai rapid ori dacă este sportiv să participe din nou la competiții. Sau să-și recâștige independența de mișcare și să se bazeze din nou pe forțele proprii.

          » Tratamente pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale

Afecțiunile musculo-scheletale, posturale, post traumatice sau post chirurgicale

              Privim holistic întreaga problematică a recuperării. Astfel, împreună cu cooperarea pacientului, conlucrăm la reabilitarea funcțională a acestuia, la redobândirea sau sporirea confortului de mișcare. Combinarea mai multor terapii între ele se face după un plan bine particularizat.

Terapia manuală și afecțiunile coloanei vertebrale

              Conduita la locul de muncă, stilul de viață defectuos, traumatismele și procesul natural de degenerare produc majoritatea afecțiunilor. De cele mai multe dintre acestea sunteți în primul rând dvs responsabil. La Genki putem să vă ajutăm combinând tehnica și profesionalismul terapeutților.

Teste posturale, corecție și prevenire la Genki Medical Center

Spine 3D – Diagnosticarea afecțiunilor coloanei prin software de ultimă generație

 

              Inelele coloanei vertebrale, de fapt toată anatomia respectivă, sunt supuse uzurii firești a timpului și a stilului nostru de viață. Astfel, spre exemplu, urmările marilor succes sportive se traduc printr-un preț pe care sportivii trebuie să-l plătească. Vezi cazul Laviniei Miloșovici care urmează un program periodic de recuperare la clinica Genki Medical Center.

              » Milo; gloria eternă și recuperarea după accidente

Hernia de disc, durerile de spate

              Puțini dintre noi știu că de fapt cele mai multe hernii de disc nu ajung să fie tratate chirurgical. Terapia manuală de la Genki Timișoara este mijlocul prin care putem să vă redăm confortul în această privință. Cele mai multe hernii de disc apar în zona lombară. Apoi, în cea cervicală și destul de rar în zona toracică.

Primele simptome ale unei hernii de disc sunt:

● durere;

● amorțeală;

● slăbiciune musculară.

              Tratamentul unei hernii de disc la Genki tocmai acest scop urmărește, evitarea intervenției chirurgicale. Ne folosim și de kinetoterapie și de ozonoterapie. Acesta din urmă este una dintre cele mai pure tehnici de tratament. Absolut neinvazivă și care s-a dovedit că stimulează factorii de creștere responsabili cu refacerea țesuturilor.

          » Ascensiunea ozonoterapiei pe plan mondial

Așadar Genki Medical Center, compendiu de sănătate în Timișoara.

Related Posts