Hidrocolonoterapia

Ce este

Hidrocolonoterapia si detoxifierea. Tratament nedureros și minim invaziv.
Hidrocolonoterapia presupune ȋndepărtarea resturilor metabolice depuse ȋn timp pe colon.
Depunerile au loc, în parte, ca urmare a procesării alimentelor dar pot aparea si ca urmare a unei alimentaţii dezechilibrate. Scopul hidrocolonoterapiei este de detoxifiere, acesta fiind procedeul cel mai eficient, cel mai sigur si cel mai rapid.

Cum se aplică?

Hidrocolonoterapia se realizează cu ajutorul unui aparat digitalizat care permite reglarea precisă a presiunii și temperaturii apei in sistem. Interventia este complet neinvaziva, disconfortul pacietului fiind minim. Daca la o clisma clasica se reuseste in general, curatarea portiunii inferioare a colonului ( sigmoidul) si o parte a colonului descendent, prin hidrocolonoterapie detoxifierea este mult mai profunda, permitand curatarea intregului colon ( inclusiv ramura ascendenta).

Ce afecțiuni tratează?

Este un tratament care intervine categoric în beneficiul sănătății tale.
Simptomele care trădează o suferinţă a intestinului gros sunt constipaţia, durerile și disconfortul abdominal, balonarea, oboseala cronică, erupţiile și iritatiile pielii, alergiile si durerile articulare.
Acest tratament reface funcţiile colonului și ȋl rehidratează. Hidrocolonoterapia tratează cu mare succes afecţiuni dermatologice, candidoza, tulburările gastrointestinale. De asemenea, diminueaza retenţia de apă și celulita, crește imunitatea și previne apariţia cancerului de colon.

Beneficii

Unul din primele efecte ale hidrocolonoterapiei este vizibil la nivelul pielii, care va fi mai alba si mai curată. Se observa estomparea  alergiilor, iritațiilor, eczemelor, iar apoi, datorită eliminării reziduurilor, are loc și un proces de pierdere în greutate.
Beneficiile obtinute sunt foarte importante :
  • detoxifierea si curatarea colonului de reziduuri si paraziti
  • tranzit normal,regulat
  • refacerea tonusului, formei si functiei normale a colonului
  • stimularea si intarirea sistemului imunitar
  • detoxifierea intregului organism
  • prevenirea afectiunilor digestive (hemoroizi, cancer, inflamatii,etc)
  • stare generala de bine, cresterea energiei, claritatii mentale
  • controlul apetitului si al greutatii, tratarea retentiei hidrice si a celulitei
Hidrocolonoterapia are desigur câteva avantaje certe, insă la Genki Medical Center nu încurajăm folosirea acestui tratament în mod excesiv. Adică recomandăm curățarea colonului în cure bine definite și respectând indicatiile specialiștilor noștri. Eliminarea periodică a toxinelor cu ajutorul hidrocolonoterapiei va ajuta organismul, dar aceasta metoda nu este un substituent al dietei normale, echilibrate si sanatoase. Organismul nostru are capacitatea si mijloacele de a-și menține sănătatea, trebuie doar sa fim responsabili si atenti la semnalele pe care ni le transmite.
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim
sau despre clinica noastră, contactează-ne!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!