Terapia cu Theragun

Ce este

Theragun este un dispozitiv medical de forma unui pistol, care are o functie vibratorie si oscilanta si cu ajutorul caruia se pot stimula toate zonele musculare, inclusiv ischiochibienii, spatele inferior, superior și fesierii. Theragun funcționează prin blocarea semnalelor de durere către creier și creșterea circulației către mușchi.

Cum se aplică?

Cu ajutorul Theragun se aplica asupra zonei afectate, o miscare de percuție/pulsatie extrem de rapida (de 2.400 de ori pe minut, respectiv 40 pe secundă) ce ajunge adânc în țesut ( pana la 16 mm ) cu scopul de a detensiona musculatura si a diminua durerea. Această pulsație profundă și rapidă a fibrelor musculare stimulează sistemul nervos, încurajând căldura și fluxul sanguin pentru a aduce oxigen și nutrienți, în același timp, curățând deșeurile. Viteza mare  de percutie are rolul de a depăși semnalele de durere din creier, făcând tratamentul mai confortabil la fel ca un masaj manual.

Ce afecțiuni tratează?

Theragun este utilizat in asociere cu diverse terapii pentru ameliorarea durerilor musculare în timpul procesului de recuperare, avand o contributie importanta si in eliminarea tensiunii si in  reducerea rigiditatii musculare.

Beneficii

Creșterea fluxului sanguin
Scăderea acidului lactic
Îmbunătățirea amplitudinii de mișcare
Prevenirea aderențelor
Încălzire mai rapidă a musculaturii
Creșterea flexibilității
Scăderea inflamației
Îmbunătățirea posturii
Reducerea durerilor musculare
Îmbunătățirea calității somnului
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim
sau despre clinica noastră, contactează-ne!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!