TOTUL PENTRU PACIENȚI

In cosmologia chineza Genki a reprezentat forta fundamentala care patrunde toata materia si viata. Am ales acest nume animati de dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa scape de suferinta, sa traiasca o viata frumoasa si sanatoasa.

CLINICA NOASTRĂ

Clinica noastra este astfel conceputa incat sa putem oferi cele mai bune solutii pentru tratamente personalizate in functie de patologie, de simptome si de caracteristicile fiecarui pacient. Avem doisprezece cabinete specializate si aparatura medicala ultramoderna.

 

ECHIPA NOASTRĂ

Te aşteaptă o echipă dedicată de medici, asistente şi terapeuţi experimentaţi, foarte bine pregătiţi profesional, pentru a-ţi oferi cea mai bună ingrijire medicală de specialitate exact atunci când ai nevoie.

 

VALORILE NOASTRE

Empatie – Înțelegem suferința și impactul puternic al durerii.
Respect– Pentru sănătatea timpul și intimitatea pacientului.
Sinergie – Echipă multidisciplinară pasionata de perfectionare continua
Leadership – Aducem constant inovare în tehnici și in dotari.

 

adalbert-kasa-1

“ Fiecare om are programul sau de suferinţa iar calea spre vindecare ȋi aparține.”

Din copilarie m-am simtit atras de esoterism si medicina, am fost fascinat de forta naturii si puterea tamaduitoare a tratamentelor naturiste.

Pasiunea pentru medicina traditionala chineza m-a dus departe in lume unde am aflat ca prin forta mintii putem invata cum sa ne autovindecam, cum sa ne dezvoltam memoria, atentia, capcitatea fizica si intelectuala. Am invatat tehnici vechi de tratament: Tui Na, Gu Sha, Cupping (terapia cu ventuze) si tehnici de relaxare si preventie: Qi Gong, Taiji Quan. Tot in Asia am descoperit tratamentele naturiste ayurvedice practicate de călugarii budiști si am fost initiat in Yoga,cea mai veche stiinta care imbina practicile mentale cu cele spirituale si fizice.În timpul facultății de medicina m-am dedicat în totalitate studiului acestei meserii si pe langa specialitzarea in Balneofiziokinetoterapie am participat la diverse cursuri si stagii de perfectionare in Chiropractica, Yumeiho, Su-Jok, Reiki si Radisestezie.

Aceasta este calea pe care am ales-o pentru vindecarea celor aflati in suferinta si pentru a impartasi din invatatura si experienta mea.

Vino alaturi de noi, alege calea de vindecare Genki !

Adalbert KASA

“Empatia si grija pentru cei aflati in suferinţa
mi-au influentat destinul.”

Empatia si grija pentru persoanele aflate in suferinta
mi-au influentat destinul si vocatia.

Am vazut foarte devreme suferinta in ochii celor dragi si am cunoscut adesea drama pe care o naste in suflet o boala incurabila. Am ales Facultatea de medicina pentru a urma calea propriei vindecari si a semenilor mei. Invat si mă perfecționez continuu, iar pe acest drum am intalnit oameni minunati care mi-au impartasit dragostea lor pentru cea mai frumoasa meserie din lume.

Asa a luat nastere Genki Medical Center, locul in care practicam o medicina functionala, aplicam tratamente personalizate orientate spre pacient nu spre boala, locul in care experti in chiropractica si recuperare medicala imbogatesc zi de zi calitatea vietii pacientilor.

Vino impreuna cu noi, alege calea de vindecare Genki !

 

Annamaria DARADICS

dr-annamaria-daradics-1
dr-annamaria-daradics-1

“Empatia si grija pentru cei aflati in suferinţa
mi-au influentat destinul.”

Empatia si grija pentru persoanele aflate in suferinta mi-au influentat destinul si vocatia.

Am vazut foarte devreme suferinta in ochii celor dragi si am cunoscut adesea drama pe care o naste in suflet o boala incurabila.Am ales Facultatea de medicina pentru a urma calea propriei vindecari si a semenilor mei.Invat si mă perfecționez continuu, iar pe acest drum am intalnit oameni minunati care mi-au impartasit dragostea lor pentru cea mai frumoasa meserie din lume.

Asa a luat nastere Genki Medical Center, locul in care practicam o medicina functionala, aplicam tratamente personalizate orientate spre pacient nu spre boala, locul in care experti in chiropractica si recuperare medicala imbogatesc zi de zi calitatea vietii pacientilor.

Vino impreuna cu noi, alege calea de vindecare Genki !

Annamaria DARADICS

Clinica noastră

Genki Medical Center este o Clinică moderna de medicină fizică și recuperare medicală, in care tratam toti pacienţii cu afecţiuni post-traumatice, ortopedice sau neurologice, indiferent de vârstă.

Avem o abordare holistică față de pacient si practicăm o medicină funcțională, aplicând tratamente personalizate, orientate spre pacient, nu spre boală. Oferim solutii pentru tratarea durerilor de spate, cervicale si lombare. Tratăm durerile umerilor, cotului sau mâinii, dureri ale bazinului, genunchiului sau gleznei. Avem rezultate excelente in tratarea afectiunilor musculo-scheletale și ale coloanei vertebrale.

Recuperăm cifozele, scoliozele si corectăm posturile vicioase, îmbunătățim mobilitatea articulațiilor si contribuim la dezvoltarea armonioasă a sistemului muscular și articular.

Clinica este astfel conceputa incat sa putem oferi cele mai bune solutii pentru tratamente personalizate in functie de patologie, de simptome, de caracteristicile pacientului. Avem doisprezece cabinete specializate pentru :
Chiropractica, Kinetoterapie, Fizioterapie si Balneologie, Posturologie, Ozonoterapie, Terapie laser de joasa frecventa, Terapie manuala, Su Jok, Terapie percutiva Theragun, Hidrocolonoterapie-detoxifiere.

In clinica noastra esti pe maini bune !

Te asteapta o echipa dedicata de medici, asistente si terapeuti experimentati, pregatiti pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala de specialitate exact atunci cand ai nevoie.

Dacă ai dureri cronice sau acute urmeaza calea de vindecare Genki !

HAI SĂ VORBIM

Contact

Îți stăm la dispoziție pentru întrebări, neclarități, sugestii sau feedback în ce privește serviciile clinicii Genki.
PRODUSELE GENKI

Magazin

Descoperă selecția de produse comercializate de Genki și alege ceea ce poate aduce un plus în calitatea vieții tale de zi cu zi.