GENKI MEDICAL CENTER.  |  SERVICII.

Servicii .

Echipa noastră de specialiști vă pune la dispoziţie toată gama de servicii de recuperare și este dotată cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Sunt 11 cabinete dotate cu echipamente de recuperare medicală de ultimă generaţie și peste 50 de tratamente și proceduri medicale, aplicate
personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Ne adresăm tuturor pacienţilor
cu afecţiuni neurologice,
post-traumatice sau ortopedice,
indiferent de vârstă,care
necesită un tratament de
recuperare medicală.

chiropractician Timisoara

Servicii

 • Fizioterapie și balneologie
  “…vă puteţi imagina un tratament fără medicaţie, fără chirurgie și fără efecte secundare, dar care vă oferă o recuperare durabilă și o mai bună calitate a vieţii? Ei bine, aceasta este Fizioterapia.”
 • Kinetoterapie
  Se definește ca fiind o terapie prin mișcare ce se bazează pe efectuarea unor exerciții utilizând un ansamblu de tehnici și metode, funcţie de pacient și patologia pe care o prezintă.
 • Terapie manuală
  Tratăm problemele musculo-scheletale și ale coloanei vertebrale, utilizând tehnici de ajustare manuală pentru îmbunătăţirea funcţiilor locomotorii și ȋndepărtarea durerii.
 • Posturologie
  Este o știinţă care studiază atitudinea și pozițiile corpului ȋn mișcare și ȋn statică.
 • Terapie cu laser de joasă frecvență
  Terapiile cu laser fac parte dintre acele terapii non-invazive. Altfel spus, sunt acele terapii care nu presupun utilizarea de steroizi sau antiinflamatoare. De asemenea, acestea ocolesc intervențiile chirurgicale. Afecțiunile sunt tratate sau reduse semnificativ în modul cel mai curat și mai puțin stresant pentru pacient. Durerea este motivul cel mai frecvent pentru care oamenii se adresează medicului.

Lorem ipsum

 • Ozonoterapie
  Ozonoterapia la clinica Genki Terapia cu ozon se concretizează prin oxigenarea suplimentară a țesuturilor. Aceasta se realizează prin intermediul ozonului, o moleculă a oxigenului care conține trei atomi.
 • Terapie cu plasmă
  (PRP = platelet rich plasma) sau tehnica vampir – este un tratament revoluţionar care utilizează propriile resurse pentru rezolvarea problemelor de sănătate. PRP este o plasmă ȋmbogăţită trombocitar.
 • Su Jok
  Su Jok este o metodă modernă ce combină principiile de tratament din acupunctură și reflexologie. Pe mâini şi pe labele picioarelor se gasesc sisteme de puncte cu activitate înaltă, ce corespund tuturor organelor şi părţilor corpului. Stimularea lor are o acţiune curativă şi profilactica pronunţată.
 • Masaj terapeutic
  Masajul terapeutic face parte din medicina alternativă și se definește ca fiind o acțiune manuală blândă asupra corpului.
 • Hidrocolonoterapie – detoxifiere
  Hidrocolonoterapia este o metodă de tratament nedureroasă și minim invazivă ce presupune ȋndepărtarea resturilor metabolice depuse ȋn timp pe colon. Depunerile au loc, în parte, ca urmare a procesării alimentelor. Însă, în același timp resturile depuse pe pereții colonului pot fi și efectul unei alimentaţii dezechilibrate.

Ce ne recomandă? Valorile după care lucrăm:

 • Munca în echipă
  Întotdeauna lucrăm ȋn echipă multidisciplinară și punem pacientul ȋn centrul acesteia. Aceasta abordare ne permite personalizarea tratamentelor aplicate pacienţilor noștri.
 • Leadership
  Este valoarea care ne inspiră să evoluăm, să aducem mereu servicii noi care să ne ridice standardele in recuperarea medicală.
 • Respect
  Pentru sănătatea și timpul pacienţilor, dar și pentru dreptul la intimitate al acestora.
 • Empatie
  Suntem foarte apropiaţi de pacienţii nostri; le intelegem atât suferinţa cât și impactul pe care aceasta o are asupra vieţii lor de zi cu zi.

Contact .

Clinică de medicină
fizică și recuperare medicală

str. Chisodei 18, Timișoara,
300430, Timiș, România

tel: +40787280888
email: office@develop.genki.ro

Formular de contact
-- particles