Su-Jok

Ce este?

Su Jok este o metoda moderna ce combina principiile de tratament din acupunctura si reflexologie.
 Park Jae Woo, om de stiinta corean, a pus bazele acestei metode de tratament care presupune stimularea punctelor corespondente si se adreseaza atat organelor interne cat si unor parti ale corpului.

Cum se aplică?

Su Jok este mai mult decat o metoda de tratament, este o cale de intelegere a legilor de baza ale vietii, o terapie care leaga stiinta clasica a vestului de cunostintele acumulate in medicina orientala, inca din cele mai vechi timpuri. Pe maini si pe labele picioarelor se gasesc puncte ce corespund tuturor organelor si partilor corpului. Stimularea lor are o actiune curativa si profilactica pronuntata, iar pentru a invinge bolile, este necesar ca energia vitala din organism sa curga liber, fara blocaje. Metoda Su Jok ajuta energia sa circule in fiecare meridian in parte si in intregul corp. Aceasta terapie poate fi facuta in paralel cu alte tratamente si este bine sa discuti cu medicul nostru specialist pentru recomandari. Cand organismul este sanatos din punct de vedere energetic, corpul fizic devine mai rezistent la boli.

Ce afecțiuni se tratează?

Afecţiuni ce pot fi tratate cu Su-Jok:
afecţiuni ale sistemului osos, nervos și endocrin.
afecţiuni ale coloanei vertebrale.
afecţiuni ale aparatului digestiv, genito-urinar, cardio-vascular și respirator.
patologii agresive, nevralgii de trigemen și migrene.
patologii ale sistemului endocrin și metabolic.

Beneficii

Efect curativ rapid.
Eficiența mare
Fara efecte secundare
Tratament simplu și economic
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim
sau despre clinica noastră, contactează-ne!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!