Terapii de recuperare

Accident La Ski. Recuperare Medicală. O Minune A Naturii

Accident La Ski. Recuperare Medicală. O Minune A Naturii

Chiropractica și terapiile manuale sunt foarte bine recomandate de către cei care au suferit accidente și apoi și-au revenit prin aceste practici. Și, poate, după ce au trecut prin mâinile lui Adalbert Kasa. După ce a pus mâna Bela pe ei, așa cum îi zic prietenii. Unul dintre aceste exemple este farmacistul Adrian Ienin, cel care deține farmacia Minunea Naturii. Este firesc, nici nu ar putea să ne recomande altceva decât… o minune!

Așadar, de la Adrian Ienin, despre Adalbert Kasa și echipa sa de terapeuți de la Genki Medical Center Timișoara. O poveste adevărată de după un accident care, cel puțin la început, arăta urât de tot.

[image_with_animation image_url=”3959″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”]

Poveste adevărată cu un genunchi sărit

În timpul unui accident secundele îți par minute. Ai senzația că totul se desfășoară cu încetinitorul. Așa am perceput și eu în timp ce cădeam cu ski-urile. Se întâmpla pe o pârtie de ski abruptă, cu vreme nefavorabilă. O secundă de neatenție e fatală. Iar eu, în timp ce cădeam, îmi închipuiam deja ce era mai rău: piciorul rupt și genunchiul dislocat. Îmi imaginam chiar cum îl voi apela pe Bela, mă și vedeam dându-i telefon și spunându-i alo, am o problemă, mare de tot! „Vedeam” parcă discuția pe care o voi avea cu el și faptul că va reuși printr-o minune „să-mi repare piciorul”.

Picajul s-a încheiat, am auzit un „crack” la genunchiul stâng și mi-am zis: „Gata, s-a terminat!”

M-a ținut de povești și mi-a pus la loc piciorul

Coborârea până la baza pârtiei, acea noapte și drumul înapoi în România au fost un calvar. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l sun pe Bela. Se întâmpla exact la fel cum mi-am închipuit în clipele căderii mele.

M-a primit de cum am ajuns și s-a îngrozit când mi-a văzut genunchiul. Însă mă încuraja mereu, mi-a dat tot timpul speranța că până la urmă nu voi ajunge pe masa de operație. Îmi făcea diverse proceduri, îmi masa piciorul și vorbea cu mine. Aveam senzația că vrea să-mi spună povești, ca la un copil. Ca să uit de genunchi…

Apoi, brusc, o mișcare fermă. Am crezut că mi-a rupt de tot piciorul. Dar, el, Adalbert Kasa, de fapt mi l-a pus la loc.

Nu mai conta durerea pe care am simțit-o în momentul acela. Nici urletul meu care s-a auzit în toată clinica. Era important că am plecat acasă mult mai bine decât ajunsesem acolo. Practic, durerea și inflamația s-au redus la jumătate. Iar asta se întâmpla doar după prima ședință.

Când minunile se implinesc…

După aproximativ o lună de zile, când deja eram mult mai bine, mi-am făcut un examen RMN. Să văd exact ce era acolo. Rezultatul m-a șocat. Doar înșiruirea de leziuni ocupa jumătate de pagină; ligamente, menisc, rotulă…

Am continuat procedurile și lucrurile au meargă doar înspre bine. După câteva luni, am ajuns la o recuperare de 99%. Am încredere că până la urmă recuperarea medicală va fi de 100%. Însă, nu sunt nici șase luni de la accident…

În familia mea, suntem mai multe persoane care au fost ajutate decisiv de Bela. Nu pot decât să-i mulțumesc și pe această cale și să-i rămân recunoscător. Este genul de terapeut care are o privire de ansamblu asupra sănătății. Face recomandări pertinente pentru a ajunge la cauzele bolilor și empatizează foarte mult cu cei suferinzi. Le dă speranță. În același timp obține și rezultate favorabile.

Mă bucur că îmi pot folosi genunchiul ca și înainte, că pot alerga și face mișcări fără restricții! Recomand cu încredere Adalbert Kasa și Genki Medical Center!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *