General

Autohemoterapia majoră; tratament anti covid-19

Autohemoterapia majoră; tratament anti covid-19

Tratamentul cu ozon, mai ales autohemoterapia majoră, este deocamdată unul dintre principalele mijloace de luptă împotriva coronavirusului Sars-Cov-2. La ora la care redactăm articolul de față se știe că această ultimă specie de coronavirus încă nu are un vaccin. Cel puțin unul eficient.

→ Ozonoterapia la Genki Medical Center Timișoara

O parte a lumii medicale însă își pune mari speranțe în tratamentul cu ozon. Ozonoterapia a făcut obiectul a numeroase studii, iar rezultatele sunt deosebit de încurajatoare. Mai mult, comunitatea internațională investește în continuare în proiecte de cercetare. Despre introducerea autohemoterapiei majore în secțiile ATI care tratează pacienții cu Covid-19 (boala provocată de Sars-Cov-2) am amintit și noi. Mai exact în postarea Dovezi că ozonoterapia luptă cu Covid-19 unde făceam referire la Universitatea din Galați.

[image_with_animation image_url=”3640″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”75%” max_width_mobile=”default”]

Ozonul este eficient in neutralizarea coronavirusului

Un articol publicat de Reuters scoate în evidență rezultatele studiilor cercetătorilor japonezi de la Universitatea de Sănătate din Fujitsa. Astfel, aceștia au făcut publice concluziile lor, anume că ozonul neutralizează acest coronavirus. Ei au declarat că într-o concentrație redusă, inofensivă pentru oameni, virusul este practic anihilat. Concentrația la care se referă este cuprinsă între 0,05 și 0,1 ppm (părți per milion).

Japonezii au ajuns la concluzia că atmosfera umedă și timpul de 9-10 ore ar putea distruge acest virus. O concentrație mai mare, cuprinsă între 1-6 ppm este extrem de eficientă împotriva Sars-Cov-2 dar ozonul devine toxic pentru oameni. Studiul este deosebit de valoros și dacă-l punem în relație cu modalitățile de dezinfectare a spațiilor și instrumentarului medical.

Autohemoterapia majoră si vindecarea de covid-19

Cercetătorii japonezi au continuat într-un fel munca celor de la Universitatea din Wuhan. Aceștia au publicat efectele autohemoterapiei majore asupra pacienților bolnavi de Covid-19, concluzii care i-au inspirat și pe medicii italieni, după cum vă relatam în articolul nostru Ozonoterapia vs Covid 19.

Un grup de trei cercetători chinezi au supus unor tratamente cu ozon pacienți bolnavi de Covid-19. Sunt prezentate două cazuri, doi bărbați de 55 și 63 de ani. Primul, a fost internat în spitalul Renmin al Universității din Wuhan în 20 februarie având febră și suspect de Covid.

I s-au administrat anti-virale dar din 25 februarie, timp de o săptămână, zilnic, a urmat un tratament de autohemoterapie majoră. Foarte curând i-au dispărut simptomele iar leziunile pulmonare au fost resorbite. Pacientul a fost externat în 14 martie, după ce a trecut două teste covid, ambele negative.

Al doilea bolnav, bărbatul de 66 de ani, a fost însă cunoscut cu afecțiuni respiratorii cronice, iar temperatura corpului depășea 39 de grade. Internat în 22 ianuarie, a urmat un tratament „clasic” cu antivirale dar care și-au dovedit ineficiența. Starea de sănătate s-a ameliorat vizibil abia după 15 februarie când a început tratamentul zilnic de autohemoterapie majoră. La fel ca în primul caz, timp de șapte zile.

Concluziile medicilor chinezi, ce vor fi confirmate ulterior de cei japonezi sunt acelea că ozonul ar trebui să fie studiat în continuare sub acest aspect. Însoțit de tratamentul medicamentos clasic ar putea da rezultate foarte bune.

Ce este autohemoterapia majoră și minoră

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *