Medicina complementara

Ozonoterapia și creșterea imunității. De ce la Genki…

ozonoterapia si cresterea imunitatii

Trăim vremuri în care ni se cere, ni se recomandă sau ni se impune să nu ieșim din casă. Avem restricții de a circula. Or, în aceste condiții, ce putem face pentru a ne păstra imunitatea în fața unei posibile întâlniri cu coronavirusul? Sau poate ar trebui să ne întrebăm ce putem face pentru a ne crește imunitatea în fața unei previzibile întâlniri cu coronavirusul?

Aceasta din urmă este probabil varianta cea mai corectă. După toate aparențele va trebui să coexistăm pentru o perioadă indefinită cu Sars-Cov-2. Căci, iată, apar și se descoperă mereu noi mutații, noi tulpini, iar spaima care ne domină se exprimă prin câteva cuvinte: oare fac față vaccinurile la acestea? Dacă ne vaccinăm cu Pfizer, Modena sau Johnson&Johnson suntem protejați?

» Creșterea imunității prin ozonoterapie la Genki Medical Center

De ce este bună terapia cu ozon împotriva Covid-19

Pentru a înțelege eficiența terapiei cu ozon împotriva noului coronavirus și a percepe corect modul în care ne crește rezistența la boală, ar trebui să mergem puțin înapoi în timp. Și să constatăm că de două-trei generații încoace noi avem, în general, o imunitate scăzută datorită stilului de viață, respectiv al dietei și poluării. Că afectând unul din elementele de bază necesare vieții, respectiv nivelul de oxigen din sânge, nu facem decât să scădem capacitatea noastră de a lupta cu boala. De oricare ar fi ea.

Imunitatea nu este ceva ce se poate restabili sau îmbunătăți peste noapte, mergem la farmacie și cumpărăm pilule cu care rezistăm sau ne ferim. Ea se face în timp. Or, dacă ați observat, acțiunea noului coronavirus se manifestă asupra oamenilor începând cu o direcție principală: aportul de oxigen! Virusul atacă în primul rând capacitatea noastră de a respira. Ați observat desigur toată această problematică, reflectată în primul rând prin nevoia de a intuba pacienții, de a le administra în mod suplimentar oxigen.

» Covid 19 – Ozone Therapy Notes; un articol care reflectă o parte din succesele medicilor împotriva Covid-19

Concluzia logică este una singură: orice terapie care este capabilă să suplimenteze nivelul de oxigen din sânge este benefică! Ozonoterapia este una dintre acestea. Cea care practic nu are efecte adverse și de care poate beneficia cea mai mare parte dintre noi. Din fericire, terapia cu ozon se poate practica foarte ușor la Genki Medical Center din Timișoara.

Despre modul în care se realizează terapia cu ozon și aspectele „tehnice” ale acesteia, vă invităm să revedeți pagina noastră dedicată ozonoterapiei. De asemenea, puteți lectura Dovezi că Terapia cu ozon luptă cu Covid-19

Avantaje semnificative oferite de Genki Timișoara

Așadar, creșterea aportului de oxigen în sânge nu vă garantează că nu vă veți îmbolnăvi de Covid-19. În schimb, vă oferă șanse mult mai mari ca dacă vă veți îmbolnăvi să faceți forme ușoare ale bolii. Organismul dvs va lupta mult mai ușor. În plus, vă veți reface mai bine după sechelele binecunoscute, respectiv oboseli accentuate, dureri de cap…

Dacă sunteți deja convinși de efectele benefice ale îmbogățirii cu oxigen a sângelui dvs., vă indicăm un alt mare atu oferit de genki Timișoara. Gândiți-vă ce avantaj „logistic” deosebit este acela ca în loc de două-trei săptămâni la munte, cu toate dificultățile de deplasare inerente acestei perioade, să petreceți 30-45 de minute la clinică!

Related Posts