Informativ

Hidrocolonoterapia; cancerul de colon și acumularea de metale grele

hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia este poate cel mai eficient mijloc de detoxifiere al organismului. Acțiunea sa este atât de benefică încât eventualul disconfort la care vă gândiți, și care se va dovedi absolut neîntemeiat, este cu mult depășit de beneficiul obținut.

» Hidrocolonoterapia la Genki Timișoara

Primul „obstacol” de care trebuie să treceți este însăși prejudecata. Respectiv eventuala asociație cu clisma, ceea ce este neadevărat, căci singurul lucru comun este de fapt caracterul non-invaziv și nedureros.

La Genki Medical Center hidrocolonoterapia se desfășoară în condiții de maximă siguranță și prin intermediul unui aparat de mare performanță. Este controlată în cel mai mic detaliu presiunea și temperatura apei folosite în tratament.

În continuare, despre două dintre cele mai utile efecte ale hidrocolonoterapiei.

hidrolonoterapia impotriva cancerului

Poluarea sub orice forma va afecteaza organismul. Hidrocolonoterapia va ajuta sa va mentineti echilibrul…

Prevenirea cancerului de colon

Dincolo de recomandarea de a vă efectua o colonoscopie în mod regulat, la intervale stabilite în funcție de riscul la care sunteți supuși, caracterul preventiv al hidrocolonoterapiei constă tocmai în rezultatul pe care îl are acest procedeu. În fapt, hidrocolonoterapia vă curăță tot colonul de reziduurile acumulate de-a lungul timpului. Evident, acestea s-au depozitat de cele mai multe ori din vina dvs., respectiv a regimului alimentar.

Așadar, curățarea colonului este primul element pe care trebuie să-l faceți. Riscul ca deșeurile depuse să vă contamineze tot organismul se reduce substanțial. Desigur că hidrocolonoterapia nu va îndepărta total posibilitatea unui cancer dacă nu vă schimbați regimul alimentar.

Schimbarea dietei și mai ales voința de a schimba ceva la dvs. se face însă doar dacă sunteți corect informați. De exemplu, felul în care pregătim carnea roșie. Dacă o preparăm în tigaie de teflon ar trebui știut că s-a descoperit cum la temperaturi înalte se degajă compuși toxici. Care intră în corpul dvs.

Alte modalități prin care toxinele ajung în sistemul dvs digestiv, în colon și apoi difuzează în organism sunt determinate de modul de producere a alimentelor procesate. Respectiv salamuri, șuncă sau hot-dog. Aici avem de-a face cu conservanții, aceștia, sulfiții și nitriții, fiind cel mai mare pericol.

Simptomele intoxicării cu metale grele

Cele mai „obișnuite” metale grele cu care avem „șansa” să ne intoxicăm sunt plumbul, arsenicul, mercurul, cadmiul. Acestea sunt cele mai frecvente… Metalele grele ajung în corpul nostru prin expunerea la poluarea sub diferite forme. Respectiv apa contaminată, alimente ce conțin materii prime din surse poluate, de exemplu peștele pescuit din ape poluate cu metale grele.

Poate ar trebui amintit de studiul efectuat de Asociația Pro Consumatori din România care concluziona că una din două conserve de ton conține pește contaminat cu cesiu. APC este recunoscută prin HG 1106/2005 ca fiind de utilitate publică.

Să nu trecem cu vederea nici medicamentele din plante care conțin metale grele. Sau inhalarea de vapori ai vopselelor.

Simptomele intoxicației diferă în funcție de tipul de metal, dar de cele mai multe ori au câteva trăsături comune. Adică oboseală, dureri de cap, slăbiciune, dureri musculare și articulare.

Sperăm că cele de mai sus se constituie într-un foarte serios impuls de a începe o serie de ședințe de hidrocolonoterapie la Genki Timișoara.

Related Posts