Servicii

Grija față de angajați; oferiti-le servicii medicale!

servicii medicale

De câțiva ani, una dintre cele mai mari preocupări ale angajatorilor din România este păstrarea angajaților buni. A celor care sunt capabili să să ducă firma mai departe, a celor care-i simt pulsul, a celor cărora le place să muncească și să facă ceea ce fac. Este mai simplu, mai ieftin și mai eficient pentru toată lumea să-i păstrezi pe cei care și-au dovedit valoarea decât să fii în permanentă căutare de angajați competenți.

 

Cum se păstrează un angajat? Iată trei medode:

  • Oferă-le servicii medicale
  • Condiții de recreere și bună dispoziție la locul de muncă
  • Socializează cu ei

Așadar, dacă vreți să le arătați angajaților că vă pasă de ei, că aveți empatie față de ei, oferiți-le cel puțin două din aceste trei mari grupe de avantaje. Veți ajunge să aveți cei mai buni salariați, cei mai fideli iar compania va deveni un simbol al comuniunii dintre patronat și salariați.

» Masajul terapeutic; detoxifiere, relaxare, recuperare medicală

Servicii de sănătate-relaxare la Genki Timișoara

Unul dintre cele mai „cool” servicii pe care le poate oferi un angajator, indiferent de dimensiuea numărului de angajați, este să le ofere acestora servicii medicale. Fie că acestea fac parte din contratul de muncă, fie că sunt oferite ca bonusuri slaariale, ele vor fi întotdeauna foarte bine apreciate.

Genki Medical Center poate fi unul din partenerii companiilor care-și propun fidelizarea angajaților. Oferim diverse servicii medicale și de recuperare într-o gamă flexibilă de sisteme de plată.

Teste, monitorizare, corecții posturale

Meidicna a demonstrat că durerile de spate nu sunt cauzate de afecțiunile propriu-zise ale coloanei vertebrale. Ci acestea sunt de fapt consecința unor alte probleme ale corpului dvs. Felul în care călcați și în care sunteți așezați la birou este de cele mai multe ori principala cauză. O postură defectuoasă afectează sănătatea individului.

Or, ce-și doresc companiile în primul rând? Nu un om pe care să se poată baza în permanență că este apt de muncă și pregătit pentru cele mai dificile sarcini? Durerile de cap și de spate provin în principal de la o poziție incorectă în timpul muncii.

Genki Medical Center folosește tehnologia Spine 3D pentru depistarea din timp a tuturor alterărilor posturale.

Terapii cu laser pentru regenerare-recuperare

Tehnologia modernă vine în ajutorul angajaților dvs. Ne oferim sprijinul în a-i trata sau recupera după cele mai obișnuite afecțiuni, parte dintre acestea datorate stresului cotidian, ritmului de viață al societății moderne. Prin terapia cu laser de joasă frecvență putem contribui decisiv înlăturarea insomniilor și la eliminarea durerilor lombare și cervicale. De asemenea, avem succes la majoritatea durerilor cronice.. Și nu în ultimul rând provocăm o reducere drastică a consumului de medicamente.

» Efectele terapiei cu laser de joasă frecvență

Creștem imunitatea și contribuim la realizarea uneistări de bine generale

Vă sugerăm ozonoterapia, procedeu practicat cu mult succes în creșterea gradului de vindecare prin propriile resurse ale corpului. Având o experiență deosebită în aplicarea acestei terapii complementare, terapeuții de la Genki vă asigură de starea de bine pe care o vor obține salariații dvs. Efectele însă nu se limitează doar la cele de recuperare sau vindecare în regim de complementaritate cu tratamentele alopate. Cel mai urmărit efect, mai ales în aceste vremuri de risc epidemiologic este chiar creșterea imunității.

În general La Genki medical Center puteți avea acces la cele mai de succes metode și tratamente care să vină în sprijinul păstrăii sau recuperării sănătății dvs. Vă invităm să ne studiați oferta din site și să ne contactați. Sănătatea dvs este neprețuită!

Related Posts