Medicina complementara

Regenerarea vine din interior. Ozonoterapia întinerește și vindecă

ozonoterapie Timisoara

Dacă aveți hernie de disc, discopatie, artroză sau inflamații ale articulațiilor, tendinită. Dacă sunteți alergic și aveți o rezistență scăzută, ori vreți doar să faceți timpul să se scurgă mai încet…

» Ozonoterapia la Genki Timișoara

Sănătatea vine din interior

Omul este la capătul lanțului trofic. Asta înseamnă că noi, hrănindu-ne, vom ajunge să ne consumăm propria poluare. Cu cât ne vom dezvolta mai mult, cu cât vom introduce mai multe pesticide, cu cât vom polua apa oceanelor, cu atât mai mult ne vom murdări în interior. Ajungem să fim purtători de metale grele.  Otrăvurile pe care le asimilăm vor ajunge să ne domine și ne modifică.

Excitarea nervoasă începe de la primele ore ale dimineții. Ne stresează traficul din oraș sau dimpotrivă, lipsa mișcării. O vorbă spusă aiurea, un eșec profesional, toate sunt stres care se acumulează. Organismul nu reacționează imediat. Se eliberează în timp și uneori cedează.

Sănătatea noastră este un cumul de mai mulți factori. Unii sunt mentali, alții fiziologici. Unul fără altul nu se poate. O sănătate bună o găsim doar la persoanele echilibrate fizic și emoțional. Însă nu este un dat.

Și, atunci, ce facem?

Genki Medical Center vă propune un concept: sănătatea noastră vine din interior! Recuperarea organică a celulelor, de la interior la exterior, ne ajută să întârziem bătrânețea. Nu este invenția noastră, noi doar o aplicăm. Avem terapiile necesare.

Ozonoterapia, refacerea organică a celulelor

Probabil că ozonoterapia este cel mai sugestiv exemplu de terapie care crește imunitatea organismului. Ne pune la adăpost. Folosirea ozonului pentru cure de refacere a organismului este practicată metodic de aproximativ 150 de ani. Intuitiv însă de mult mai mult timp. Efectele de menținere a sănătății, de întinerire și regenerare, așa numitele anti-aging, au fost speculate de foarte multă vreme. Oamenii simțeau că este ceva în legătură cu aerul. Își dădeau seama în mod instinctiv că aerul de munte le face bine. (Acolo unde în mod natural este mai mult ozon.)

După invenția lui Tesla din 1896, primul aparat de produs ozon, a urmat dezvoltarea cu adevărat a acestei terapii. Așa se face că în 1926 apărea o primă carte care descria efectele terapiei cu ozon și modul cum se face tratamentul. La acea dată se cunoștea tratamentul a 114 boli prin intermediul ozonoterapiei. O lucrare cu mai mulți autori reprezentând instituțiile medicale din America acelor ani.

Astăzi, ozonoterapia nu mai are nevoie de recomandări speciale. Este una dintre cele mai bune metode de regenerare. De refacere a țesuturilor, a organismului în ansamblul său. Pandemia de coronavirus a dovedit eficacitatea terapiei cu ozon.

» Dovezi că ozonoterapia este eficientă în Covid 19  

» Ozonoterapia pentru burnout și oboseală cronică

Related Posts