General

Hidrocolonoterapia – o veritabilă detoxifiere

Hidrocolonoterapia – o veritabilă detoxifiere

V-ați întrebat de ce vă doare capul și aveți o senzație nesfârșită de oboseală? Sau vi s-a părut că parcă toate bolile se agață de dvs., că aveți imunitatea la pământ, că parcă sunteți greu și duceți o greutate imensă și pe care nu știți exact cum s-o denumiți. Sunt toxinele. Și ați ajuns la concluzia că aveți nevoie de detoxifiere, că aceasta este cauza, că singura soluție este să scăpați de gunoaiele din corpul dvs.

Detoxifierea organismului este și va fi întotdeauna drumul spre o imunitate crescută, spre o sănătate cât mai cuprinzătoare a corpului dvs. Genki Medical Center Timișoara vă recomandă hidrocolonoterapia pentru a avea un aparat digestiv sănătos și în stare să vă susțină întreg organismul.

Hidrocolonoterapia; beneficii și recomandări

[image_with_animation image_url=”3719″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”]

Primele slăbiciuni ale colonului

Se spune că boala începe în stomac iar moartea în colon. Este de fapt o sintetizare a faptului că marea majoritate a problemelor de sănătate nu pot fi rezolvate fără a avea un tub digestiv sănătos, fără un tranzit intestinal corect și sănătos. Primele semne că aveți probleme la colon sunt date de starea de constipație. Pentru cazuri ușoare și pasagere puteți folosi apa cu lămâie.

Oricum, consumul de apă și de alimente bogate în fibre ajută la păstrarea tractului digestiv sănătos. Alimentele bogate în proteina animală, sărace în fibre, mâncarea procesată, toate sunt „bile negre” pentru sănătate. Dieta și stilul de viață sunt așadar factorii esențiali de menținere ai dvs într-o formă cât mai bună. Dar dacă nu puteți să vă mențineți, dacă răul deja s-a produs!?

Hidrocolonoterapia se recomandă pentru:

  • prevenția cancerului de colon;
  • constipație, balonare, obezitate;
  • oboseală cronică;
  • insomnii, migrene, boli autoimune;

Colonul și toxinele

Principalul rol al colonului este acela de a depozita materiile fecale înainte de a fi evacuate. Flora intestinală ajută decisiv la sintetizarea vitaminelor din complexul B, a vitaminei K. Or, dacă folosim excesiv laxativele vom obține și un efect de „uscare” a intestinelor, o deshidratare generalizată. Pentru că acestea acționează în întreg organismul și asupra întregului tract intestinal.

Laxativele conduc și la pierderea motilității, iar tulburările de peristaltism conduc la un colon aglomerat, la un veritabil depozit de substanțe toxice.

Dacă toxinele rămân prea mult în colon, acestea vor intra în sânge și vor fi introduse în circulația sanguină. Așadar, toxinele care circulă din nou în corpul dvs vă vor da, la propriu și la figurat, mari dureri de cap. Vă veți simți mereu obosit. Corpul dvs va fi expus bolilor și complicațiilor acestora. Un colon sănătos este primul scut împotriva cancerului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *