General

Hidrocolonoterapia; detoxifiere și slăbire pentru vedete

hidrocolonoterapie detoxifiere


În primele zile de după sărbători e plin de rețete de slăbit și metode de detoxifiere. Pandemia nu a „tulburat” acest obicei, ba parcă la accentuat și mai mult. Spațiul online abundă așadar în cele mai originale și mai eficiente metode de a vă detoxifia organismul. Prea puține informații însă despre cea mai completă metodă de detoxifiere: hidrocolonoterapia!

» Hidrocolonoterapia la Genki Medical Center Timișoara

Așa cum vă spuneam și în postările noastre anterioare, hidrocolonoterapia este cel mai complet procedeu de curățare al colonului. Un mijloc natural și complet lipsit de dureri.

Descriere sumară

În esență este vorba de introducerea apei în rect. Lichidul folosit este controlat de aparatură de înaltă tehnologie. Sunt stabiliți cu deosebită precizie parametrii de temperatură și presiune. Apa este purificată și absolut inofensivă pentru organism, astfel că la pătrunderea în intestinul gros pereții acestuia nu sunt niciun moment în pericol de a fi răniți sau perforați.

În timpul hidrocolonoterapiei pacientului i se masează abdomenul stimulând mișcările peristaltice. Reziduurile depuse pe pereții intestinului se vor înmuia și se vor desprinde fiind eliminate.

Este important ca această terapie să nu s confunde cu clisma care are alte efecte și scopuri terapeutice.

Terapia cu apă a colonului ca modalitate de slăbire

Despre aria de răspândire a hidrocolonoterapiei putem spune că peste Ocean a devenit extrem de folosită. Putem da exemple chiar de la Hollywood. Actrița Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai redutabile susținătoare a acestei terapii. Ea postează chiar pe blogul ei Goop informații despre acest procedeu de detoxifiere și menținere a siluetei.

slabire cu hidrocolonoterapie

Daca vrei sa arăți ca o vedetă, hidrocolonoterapia este unul dintre mijloace. De bază rămâne însă o viață sănătoasă, echilibrată…

Britney Spears este un alt exemplu. Mai ales după ce a început să ducă o viață regulată, cât mai sănătoasă și departe de droguri. Se spune că practică hidrocolonoterapia în mod regulat.

Paris Hilton este însă celebritatea care a câștigat și un premiu în acest sens. Ea a fost nominalizată în 2006 ca fiind „Fata Anului” de către Asociația Internațională pentru Hidroterapia Colonului. De fapt, vedeta se laudă peste tot că nu doar genele ei merită admirate ci și sănătatea. Pe care o menține cu hidrocolonoterapia. Și de aceea, din când în când, mai cântă și ceva bun…

O altă mare celebritate se laudă cu succesul său împotriva obezității este Jack Osbourne. Fiul cântărețului Ozzy, a reușit să slăbească „o tonă” prin hidrocolonoterapie! Se laudă peste tot și este deosebit de încântat. În plus, prin aceasta a reușit să scape și de o mare parte din efectele exceselor alcoolice și a celor datorate toxicomaniei.

Fotomodelul american Kate Upton este și ea o practicantă a acestui procedeu. Dar, spre deosebire de alții, ea susține că pentru a-ți menține sănătatea și silueta nu este suficient să faci hidrocolonoterapie regulat. Este nevoie și de un stil de viață cât mai sănătos.

» Citește și „Microbiomul intestinal; probiotice si prebiotice”

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *