Medicina complementara

Ozonoterapia și oboseala cronică. Autohemoterapia majoră la Madonna

combate oboseala cronica

Madonna, regina incontestabilă a showbizului mondial, apelează în mod frecvent la ozonoterapie. În special la terapia vampir (autohemoterapia majoră) procedeu pe care nu ezită să-l facă public pe rețelele de socializare. Trecând peste nuanța evidentă de marketing imprimată de artistă, ozonoterapia este aliatul acesteia în combaterea oboselii cronice.

Să facem cunoscut pentru cei ce nu știau, Madonna și-a anulat de multe ori concerte din cauza oboselii acumulate. Cele mai recente exemple sunt din turneul „Madame X” de anul trecut. Se pare că unul din mijloacele ei preferate de a-și reveni și a lua-o mereu de la capăt este ozonoterapia.

» Ozonoterapie la Genki Medical Center Timișoara

 Ozonoterapia în pandemie

Revenind într-un plan mai actual, acum, mai mult decât în perioadele de activitate obișnuită, terapia cu ozon are șansa de a-și arăta din plin efectele. Unul dintre acestea este combaterea oboselii cronice. Fiind practic obligați  să ne desfășurăm activitatea la domiciliu, suferim invariabil de efectele lipsei de mișcare.

Genki medical Center

Clinica de recuperare medicala

Pandemia de coronavirus ne limitează în a ne derula viața obișnuită. Și totuși, ozonoterapia, pe care o practicam subtil prin ieșirile la munte, prin drumeții, rămâne la dispoziția noastră. O terapie accesibilă, posibil de urmat la Genki Medical Center Timișoara.

Putem profita de pauzele forțate impuse de situația actuală pentru a ne rezolva problemele pe care, altfel, n-am fi avut timp să ne ocupăm. Și să le reținem ca mijloace care în viitor ne pot scoate din impas. Terapii la care vom apela de acum înainte în mod constant.

Eliminarea durerilor de spate

Astfel, una din cele mai sâcâitoare afecțiuni, durerea de spate, acelea care nu te lasă efectiv să dormi, poate fi ameliorată semnificativ sau eliminată prin ozonoterapie.

Efectul miraculos am putea spune, provine de la administrarea ozonului, care are ca rezultat decontractarea musculaturii. Aplicabilitatea ozonului în afecțiunile musculo-scheletale este deja reliefat în deja numeroase studii. Relaxarea mușchilor asupra cărora s-a intervenit cu ozon este practic instantanee.

Amatorii de documentări sunt invitați să citească Clinical utility of ozone therapy for musculoskeletal disorders, un excelent articol publicat pe site-ul Bibliotecii Americane Medicale.

Administrarea ozonului. Autohemoterapia majoră

Există mai multe modalități de administrare a ozonului, după cum ați realizat din prezentarea acestui serviciu la clinica Genki. Însă, de departe, cel mai eficient este autohemoterapia majoră (AHM). Acesta este de fapt adevărata „terapie vampir”, deoarece se bazează pe chiar sângele pacientului.

Poate cea mai importantă afecțiune pe care o combate ozonoterapia prin AHM este oboseala cronică sau ceea ce mulți numesc a fi „boala secolului”. Introducerea de ozon în sânge este fără niciun efect advers. Ozonul spre deosebire de molecula de oxigen obișnuită este absorbit imediat de sânge. Efectul este o metabolizare imediată în țesutul muscular.

» Madonna în timpul autohemoterapiei majore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *