Medicina complementara

Terapia cu laser Weber, beneficii si recomandări

Terapia cu laser Weber, beneficii si recomandări

Un articol despre reducerea-eliminarea durerilor din sindromul dureros miofascial a fost publicat în urmă cu patru ani pe site-ul bibliotecii Institutului Național al Sănătății din SUA. Este semnat de dr. Michael Weber și oferă câteva concluzii deosebit de favorabile terapiei cu laser.

În primul rând, cine este dr. Michael Weber? Despre a căror tratamente cu laser de joasă frecvență se face o intensă publicitate în ultimii ani…

Pe scurt, este unul din pionierii din medicină ai terapiilor aplicate cu laser. Practic, el a deschis câteva posibilități de tratament încă nebănuite în urmă cu câteva decenii. Michael Weber, despre care puteți afla mai multe detalii pe site-ul WeberMedical este un medic german care, în prezent, conduce o clinică de recuperare medicală și tratamente regenerative în Bangkok (Tailanda).

A practicat peste 20 de ani medicina în Germania și a efectuat cercetări în domeniul chimiei biologice și a aplicațiilor laserului. În prezent este președintele Societății Internaționale pentru Aplicații Laser în Medicină (ISLA).

[image_with_animation image_url=”3938″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”75%” max_width_mobile=”default”]

Durerea miofascială

Sindromul dureros miofascial este reprezentat de acele dureri cronice care apar în mai multe părți ale corpului. Este o afecțiune cronică având originea în mișcări repetitive, contractări musculare pe parcursul profesional-ocupațional sau sportive. Este un disconfort major al vieții noastre.

Putem spune că sindromul dureros miofascial are simptome comune cu fibromialgia. Poate cel mai important este o iritabilitate accentuată. Este destul de des întâlnit ca un pacient să aibă în același timp și sindrom dureros miofascial și fibromialgie.

De obicei, sindromul miofascial se agravează în timp. Tratamentele clasice constau de regulă în terapii fizice, în exerciții bine puse la punct, în diverse metode de relaxare.

Beneficii si recomandări

Terapia cu laser Weber a reușit să demonstreze că este utilă și că poate scădea senzația dureroasă în diverse afecțiuni cronice.

 • sindromul de durere cronică;
 • dureri lombare și cervicale;
 • tendinite, osteoartrite, bursite;
 • discuri vertebrale protruzionate;
 • fibromialgie.

» Culorile laserului și efectele acestuia în diferite afecțiuni

Caracteristicile terapiei cu laser Weber

În fapt, este o terapie cu laser de joasă frecvență, despre care am scris în articolele noastre anterioare. Prin aceasta se realizează expunerea sângelui la o emisie de laser cu diverse lungimi de undă (diferite culori) și diferite intensități.Acestea se determină în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

Terapia este extrem de utilă pentru ameliorarea semnificativă sau chiar vindecarea în cazul a numeroase afecțiuni acute și cronice. În final, se va reuși o îmbunătățire remarcabilă a mobilității și structurilor afectate.

Aplicare

 • Iradierea sangelui cu fascicol laser;
 • aplicarea topica si interstitiala

Efecte

 • locale – exceptionale;
 • generale – stare de bine sensibil îmbunătățită;
 • reducerea consumului de medicamente;
 • creșterea imunității și rezistenței.

Programări: tel:0787.280.888 și office@genki.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *