General, Informativ

A doua locație a clinicii Genki Medical Center se deschide în Piața 700 din Timișoara

Suntem extrem de bucuroși să vă anunțăm deschiderea celei de-a doua locații a clinicii Genki Medical Center. Ne extindem activitatea cu noi cabinete moderne situate în Piața 700 din Timișoara, începând cu data de 25 septembrie 2023! Cu o echipă de specialiști dedicați și o gamă variată de servicii medicale de înaltă calitate, ne dorim să fim partenerul dvs. de încredere în călătoria spre sănătate și bunăstare.

La Genki Medical Center ne angajăm să oferim soluții de îngrijire medicală personalizate pentru fiecare pacient. Suntem mândri să vă prezentăm gama noastră extinsă de servicii, menite să vă ajute să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea. Iată ce puteți găsi la clinica noastră Genki Medical Center din Piața 700:

 • Consultație de specialitate: Cu un colectiv de medici specialiști, pregătiți să vă ofere cele mai bune sfaturi și tratamente, suntem aici pentru a vă ghida în rezolvarea problemelor de sănătate.
 • Recuperare Ortopedică, Post–Traumatică și Post–Operatorie: Pentru cei care au nevoie de recuperare după traumatisme sau intervenții chirurgicale, avem programe personalizate de recuperare pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea și să reveniți la activitățile obișnuite.
 • Infiltrații și Injecții: Oferim terapii de injecție pentru a trata diferite afecțiuni și dureri.
 • Chiropractica: Terapeuții noștri vă pot ajuta să reduceți durerile de spate, gât sau alte probleme legate de sistemul musculo-scheletic.
 • Terapie manuală: Terapia manuală este o abordare eficientă pentru tratarea problemelor musculare și articulare.
 • Masaj terapeutic: Masajul terapeutic poate ajuta la relaxarea mușchilor tensionați și la reducerea stresului.
 • Terapie cu Theragun: Terapia cu Theragun este o metodă modernă și eficientă pentru relaxarea musculară și ameliorarea durerilor.
 • Terapie cu ventuze: Terapia cu ventuze poate fi folosită pentru a trata diverse afecțiuni, precum durerea musculară și circulația sanguină deficitară.
 • Terapie fascială: Terapia fascială se concentrează pe tratarea țesuturilor conjunctive pentru a îmbunătăți mobilitatea și funcția.
 • Kinesio Taping: Bandajele Kinesio sunt utile pentru susținerea musculară și reducerea inflamației.
 • Su Jok: O terapie alternativă care se bazează pe principiile acupuncturii și a presiunii pe anumite zone ale corpului (palme, tălpi) pentru a trata diverse probleme de sănătate.

Pentru restul de servicii medicale, precum kinetoterapie, fizioterapie, testări posturale, ozonoterapie, terapie cu plasmă, terapie cu laser de joasă frecvență, hidrocolonoterapie, pilates reformer și  recoltări de probe biologice pentru analize de laborator, vă așteptăm la Clinica Genki Medical Center de pe Str. Chișodei nr. 18, Timișoara.

La Genki Medical Center, ne pasă de starea dumneavoastră de sănătate și suntem dedicați să vă oferim tratamente eficiente și personalizate. Ne străduim să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de sănătate și să vă recăpătați calitatea vieții.

Așadar, din 25 septembrie, începând cu ora 10:00, vă așteptăm cu brațele deschise la noua noastră clinică din Piața 700, Timișoara.

Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *