GENKI MEDICAL CENTER.  |  DESPRE NOI.

Despre noi .

Clinică de medicină
fizică și recuperare medicală

SC. GENKI MEDICAL CENTER S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Otvești, nr. 133, județul Timiș, CUI 38808420, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/376/2018 vă informează că începând cu data de 06 Februarie 2018 Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare „Regulamentul”) va fi aplicabil și în România. Genki Medical Center este părinte a entităților juridice din grupul Genki (denumita in mod colectiv Genki in această politică).

Provenind din limba japoneză, originea spiritului sau GENKI, înseamnă sănătate, vitalitate și vigoare, cele trei reprezentând pilonii principali de susținere a unei vieți îndelungate.

Încă de la începutul acestui frumos proiect, care se numește Genki Medical Center, ne-am propus să avem o abordare holistică față de pacient , să-i întelegem nevoile și să-l implicăm în propria vindecare și recuperare. Practicăm o medicină funcțională, aplicând tratamente personalizate, orientate spre pacient, nu spre boală.

Dincolo de câștigul terapeutic,
pacienții noștri beneficiază de
un timp dedicat informării cu
privire la importanța prevenției
în păstrarea sănătății.

Despre noi

Clinica noastra

 • Echipamente si dotari
  Clinica noastra este dotata cu 11 cabinete, ele la randul lor sunt dotate cu echipamente de recuperare medicală de ultimă generaţie
 • Tratamente
  Oferim peste 50 de tratamente și proceduri medicale, aplicate personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Lorem ipsum

 • Experienta altor pacienti
  Ne dorim să te simți încurajat de mărturiile pacienților noștri care au pornit pe drumul vindecării împreună cu Genki Medical Center.
 • Viziteaza-ne…
  … si descoperă propria cale către vindecare!

“Fiecare om are programul lui de suferinţa, calea către vindecare ȋi aparține.”

Această expresie ȋi aparţine fondatorului, care ȋn timp, a transformat-o în principiul lui de viaţă.

Deși activitatea profesională inițială n-a avut nicio legatură cu domeniul medical, s-a simţit ȋntotdeauna atras spre terapii și tratamente naturiste. De aceea, după anii 90, într-o perioadă în care erau foarte puţin cunoscute în România, a făcut cursuri de Chiropractică, Yumeiho, Su-Jok, Reiki, Yoga și Radiestezie, după care a urmat cursurile Facutății de Medicină specializarea Balneofiziokinetoterapie. A fost calea pe care a ales-o pentru propria vindecare.

De aici, pană la ȋnsușirea și aprofundarea ȋnvăţăturilor unor maeștri chinezi specializaţi ȋn accupunctură și chiroterapie, n-a mai fost decât un mic pas. Tot in Asia a descoperit tratamentele naturiste ayurvedice practicate de călugarii budiști.

Graţie cunoștinţelor acumulate și dotărilor existente, la Genki Medical Center se tratează omul, nu boala.

Despre noi
adalbert kasa Despre noi

Contact .

Clinică de medicină
fizică și recuperare medicală

-- particles