ORIGINE.  |  SPIRIT.

Genki Medical Center

Clinică de Medicină fizică și Recuperare medicală

Provenind din limba japoneză, originea spiritului sau GENKI, înseamnă sănătate, vitalitate și vigoare, cele trei reprezentând pilonii principali de susținere a unei vieți îndelungate.

Încă de la începutul acestui frumos proiect, care se numește Genki Medical Center, ne-am propus să avem o abordare holistică față de pacient , să-i întelegem nevoile și să-l implicăm în propria vindecare și recuperare. Practicăm o medicină funcțională, aplicând tratamente personalizate, orientate spre pacient, nu spre boală.

Dincolo de câștigul terapeutic, pacienții noștri beneficiază de un timp dedicat informării cu privire la importanța prevenției în păstrarea sănătății.

Fondator

“Fiecare om are programul lui de suferinţa, calea catre vindecare ȋi aparține.”

Această expresie ȋi aparţine fondatorului, care ȋn timp, a transformat-o în principiul lui de viaţă.

Deși activitatea profesională inițială n-a avut nicio legatură cu domeniul medical, s-a simţit ȋntotdeauna atras spre terapii și tratamente naturiste. De aceea, după anii 90, într-o perioadă în care erau foarte puţin cunoscute în România, a făcut cursuri de Chiropractică, Yumeiho, Su-Jok, Reiki, Yoga și Radiestezie, după care a urmat cursurile Facutății de Medicină specializarea Balneofiziokinetoterapie. A fost calea pe care a ales-o pentru propria vindecare.

De aici, pană la ȋnsușirea și aprofundarea ȋnvăţăturilor unor maeștri chinezi specializaţi ȋn accupunctură și chiroterapie, n-a mai fost decât un mic pas. Tot in Asia a descoperit tratamentele naturiste ayurvedice practicate de călugarii budiști.

Graţie cunoștinţelor acumulate și dotărilor existente, la Genki Medical Center se tratează omul, nu boala.

Clinica noastră

ECHIPAMENTE ȘI DOTĂRI
  • 11 cabinete dotate cu echipamente de recuperare medicală de ultimă generaţie
TRATAMENTE
Peste 50 de tratamente și proceduri medicale, aplicate personalizat pentru fiecare pacient în parte.
PROGRAM DE FUNCȚIONARE
Luni – Vineri: 08:00 am – 20:00 pm
Sâmbătă – Duminică: închis
URGENȚE
Contact

APARATURĂ ȘI ECHIPAMENTE

Ce ne recomandă?

Valorile după care lucrăm:

Munca ȋn echipă

Întotdeauna lucrăm ȋn echipă multidisciplinară și punem pacientul ȋn centrul acesteia. Aceasta abordare ne permite personalizarea tratamentelor aplicate pacienţilor noștri.

Leadership

Este valoarea care ne inspiră să evoluăm, să aducem mereu servicii noi care să ne ridice standardele in recuperarea medicală.

Respect

Pentru sănătatea și timpul pacienţilor, dar și pentru dreptul la intimitate al acestora.

Empatie

Suntem foarte apropiaţi de pacienţii nostri; le intelegem atât suferinţa cât și impactul pe care aceasta o are asupra vieţii lor de zi cu zi.

Sănătate. Mobilitate. Vitalitate.

Suntem pregătiți să te ajutăm să îți descoperi calea către propria vindecare.

Contact