SERVICII.  |  MASAJ TERAPEUTIC.

Masaj terapeutic .

O acțiune manuală
blândă asupra corpului.

Principiul de acțiune al masajului terapeutic constă în mobilizarea ţesuturilor moi: mușchi, fascia și fluide corporale. Masajul terapeutic este detoxifiant și calmează durerile suferinzilor de migrene. De asemenea, este de un real folos în procesul de recuperare medicală.

Terapeuții nostri urmăresc îndeplinirea
unor obiective importante pentru
sănătatea dvs.: stimularea circulației
sanguine și limfatice, reducerea
crampelor musculare si creșterea
mobilității articulațiilor.

masaj terapeutic clinica timisoara

Aplicabilitate si recomandări

 • Leziuni ale țesuturilor moi de la suprafața corpului.
  Acestea, de cele mai multe ori, netratate la timp și/sau incorect tratate medical, vor lăsa urmări. Vor întârzia sau împiedica reluarea unui mod de viață normal.
 • Leziunile mușchilor și tendoanelor, întinderi, rupturi, contuzii…
  o gamă de suferințe care reduc posibilitățile de mișcare. Mai mult, un masaj terapeutic făcut la timp și corect va preveni apariția unor sechele mult mai greu de recuperat ulterior.
 • Leziuni osoase, articulare sau ale nervilor periferici.
  Masajul terapeutic intervine cu succes în recuperare după accidentări (fracturi, entorse, luxații, leziuni ale meniscului etc.)

Masajul terapeutic versus masajul de relaxare .

Diferente si asemanari

Există câteva diferențieri majore între cele două tipuri de masaj. Poate că prima și cea mai mare deosebire derivă din însăși denumirile acestora.

 1. Masajul terapeutic are scopul de a interveni în eliminarea/reducerea unei afecțiuni; se canalizează de la început asupra unei zone, asupra unei părți a corpului.
 2. Masajul de relaxare se adresează celor care urmăresc sa obțina o stare de bine. Trebuie spus însă că ambele proceduri au efect reconfortant. Se obtine relaxarea musculară prin două tehnici diferite.
 3. O altă diferență constă în mijloacele și tehnica folosită în cele două tipuri de masaj. Ele sunt complet diferite, date fiind obiectivele urmărite.
 4. Calificarea terapeutului dintr-o clinică de recuperare medicală este complet diferită față de cea a unui maseur pe care-l angajați pe plajă. Să nu spunem că este net superioară, dar substanțial diferită. În timp ce un maseur de relaxare urmărește să vă redea buna dispoziție și relaxarea, un masaj terapeutic acționează direct pe patologie. Ori, logic, din aceste puncte de vedere se cer pregătiri diferite.

Terapeuții de la Genki Medical Center Timișoara au urmat numeroase cursuri și specializări cu obiective specifice recuperării medicale. Atributele lor profesionale le permit să contribuie cu succes la ameliorarea stării dumneavostră de sănătate.

Contraindicatii .

Nu indicam masajul terapeutic
la urmatoarele afectiuni

 • Arsuri sau răni deschise
 • Artrita reumatoidă sau osteoporoza avansată
 • Fracturi
 • Cheaguri de sange
 • Diferite forme de cancer
contraindicatii

Ozonoterapia

Ozonoterapia este un tratament prin care vă puteți revitaliza. Terapia cu ozon este un mijloc anti-aging excelent. Îmbunătățește substanțial calitatea vieții și prelungește …

Mai multe
ozonoterapie, terapie cu ozon

Terapie cu laser

Terapia cu laser de joasa frecventa este non invaziva deoarece nu utilizeaza steroizi sau antiinflamatoare. De asemenea, aceasta terapie ocoloeste intervențiile chirurgicale.

Mai multe
terapie cu laser der joasa frecventa

Contact .

Clinică de medicină
fizică și recuperare medicală

str. Chisodei 18, Timișoara,
300430, Timiș, România

tel: +40787280888
email: office@develop.genki.ro

Formular de contact
-- particles