SERVICII.  |  HIDROCOLONOTERAPIE – DETOXIFIERE.

Hidrocolonoterapie si detoxifiere .

Tratamente nedureroase
și minim invazive

Hidrocolonoterapia presupune ȋndepărtarea resturilor metabolice depuse ȋn timp pe colon. Depunerile au loc, în parte, ca urmare a procesării alimentelor. Însă, în același timp resturile depuse pe pereții colonului pot fi și efectul unei alimentaţii dezechilibrate.

Este un tratament care intervine categoric în beneficiul sănătății dvs.

Scopul hidrocolonoterapiei este de
detoxifiere. În acest sens, trebuie spus
că hidrocolonoterapia este procedeul
de detoxifiere cel mai eficient și cel mai
sigur.

hydrocolonoterapie clinica timisoara detoxifiere

Hidrocolonoterapia la Genki Medical Center

  • Simptome si beneficii
    Simptomele care trădează o suferinţă a intestinului gros sunt constipaţia, durerile și disconfortul abdominal, balonarea, oboseala cronică, erupţii și iritatii ale pielii, alergiile si durerile articulare. Acest tratamennt reface funcţiile colonului și ȋl rehidratează, tratează cu mare succes afecţiuni dermatologice, candida, tulburările gastrointestinale. Dealtfel reduce retenţia de apă și celulita si crește imunitatea și previne apariţia cancerului de colon.

Hidrocolonoterapia .

Aria de aplicare si precautii

Unul din primele efecte ale hidrocolonoterapiei este vizibil la nivelul pielii. Aceasta este mai albă, mai curată. Se estompează în mod sensibil alergiile, iritațiile, urticariile, chiar și eczemele și psoriazisul. Apoi, datorită eliminării reziduurilor, are loc și un proces de pierdere în greutate. Deci, se slăbește. Este aspectul ce atrage foarte multe persoane care vor să slăbească. Peste ocean este chiar un fenomen. Conform site-ului Gaiam.com prin curățarea colonului se pot pierde și aproape 10 kg. Evident, nu dintr-o dată, ci pe parcursul a mai multor ședințe. Cifrele sunt confirmate și de alte cabinete medicale din România care efectuează hidrocolonoterapia.

Hidrocolonoterapia are desigur câteva avantaje certe. Însă la Genki Medical Center nu încurajăm folosirea acestui tratament în mod excesiv. Adică, vă sugerăm, curățarea colonului să se facă totuși în cure bine definite și respectând recomadările specialiștilor noștri. Eliminarea periodică a toxinelor va ajuta organismul dar să nu exagerăm și să ajungem să folosim această metodă ca un paleativ la dieta normală și sănătoasă. Aceasta deoarece organismul nostru este dotat de natură cu propriile mijloace de a-și menține sănătatea.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Hidrocolonoterapia versus clismă

Prima mare diferență constă în însăși rezultatul procedurii. Dacă la o clismă clasică se reușește în general curățarea porțiunii inferioare a colonului (sigmoidul) și o parte a colonului descendent, prin hidrocolonoterapie detoxifierea este mult mai profundă. Aceasta deoarece tehnica folosită este alta.

Hidrocolonoterapia se realizează prin intermediul unui aparat digitalizat, obținând astfel reglarea precisă a presiunii și temperaturii apei. Organismul dvs nu va simți absolut niciun disconfort. Un lucru este sigur: veți pierde câteva kilograme bune într-o manieră mult mai elegantă decât clasica clismă.

Detoxifiere .

Detoxifierea in cateva cuvinte

Eliminarea toxinelor din organism are un scop bine definit: să fim mai sănătoși, să răspundem mai ușor sarcinilor de zi cu zi, să obținem o imunitate sporită în fața bolilor. Se uită însă un lucru: toxinele sunt introduse în organism de către noi înșine. Principala metodă cu care ne auto-intoxicăm este așadar propria noastră neglijență. Cu alte cuvinte, cu cât consumăm alimente mai procesate, cu mai multe elemente de sinteză, cu atât introducem cu bună știință mai multe elemente toxice. Pe care, desigur, vorbind la modul general, le puteți elimina prin hidrocolonoterapie, într-o proporție mai mare sau mai mică.

Scopul dvs nu ar trebui însă să fie acela de a duce o viață dezordonată din punct de vedere alimentar, pe principiul că „lasă, mă duc și trag niște cure de hidrocolonoterapie și-mi recapăt echilibrul”. Sau să ingurgitați diverse produse de detoxifiere, mai bune sau mai rele, care să realizeze de facto o detoxifiere. Pentru a avea un organism sănătos ar trebui să aveți o alimentație echilibrată. Adică să consumați alimente cât mai sănătoase și să aveți obiceiuri cât mai apropiate de cele ancestrale, cu care omul a fost înzestrat de la natură. Detoxifierea este în primul rând un proces care ține de ordinea dvs. interioară, de răbdare și de constanță.

Masaj terapeutic

Principiul de acțiune al masajului terapeutic constă în mobilizarea ţesuturilor moi: mușchi, fascia și fluide corporale. Este detoxifiant și calmează durerile suferinzilor de …

Mai multe
masaj terapeutic clinica timisoara

Ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament prin care vă puteți revitaliza. Terapia cu ozon este un mijloc anti-aging excelent și la îndemâna dvs. ea fiind utilă împotriva îmbătrânirii …

Mai multe
ozonoterapie, terapie cu ozon

Contact .

Clinică de medicină
fizică și recuperare medicală

str. Chisodei 18, Timișoara,
300430, Timiș, România

tel: +40787280888
email: office@develop.genki.ro

Formular de contact
-- particles