Noi suntem echipa Genki!

“Daca iubești ceea ce faci, vei avea succes”

Fondator

Adalbert Kasa

Contactul cu medicina chineză și experienţa m-au făcut să ȋnţeleg că nu poţi trata doar boala, trebuie să tratezi omul ȋn ȋntregul lui – minte, corp și spirit.
Administrator

Dr. Annamaria Daradics

Alături de fondatorul clinicii, am pornit acest minunat proiect care se numește Genki Medical Center. Ne-am propus să acoperim tot spectrul de terapii din specialitatea Recuperare medicală. Avem în jurul nostru o echipă tânără de specialiști total motivată și orientată spre o medicină funcțională în care terapia și prevenția să fie la fel de importante.
Medic Specialist Recuperare, Medicină fizică și Balneologie

Dr. Lavinia Kasa

“Să cunoaștem cele ce s-au petrecut, să cunoaștem cele prezente, să aplicăm cele ȋnvăţate” ( Hipocrate). Menirea noastră este să rămânem aproape de pacienţii noștri și să le ȋnţelegem suferinţa, ca să-i putem ajuta.
Medic Specialist
Medicină de Familie

Dr. Simona Serban

Cred că oamenii sunt frumoși, cred că oamenii au fost făcuţi să fie fericiţi … doar că au uitat, s-au ȋndepărtat de starea lor originară … și cred că ȋmpreună ne putem reaminti!
Medic Specialist
Ortopedie și Traumatologie

Dr. Adrian Lupașcu

Pentru că Ortopedia nu putea lipsi ca specialitate ȋn Recuperarea medicală, m-am alăturat echipei Genki Medical Center, punându-i la dispoziţie toată experienţa și competenţa mea profesională ȋn tratarea pacientilor.
Medic Medicină Generală, Medic Homeopat,
Consilier Nutriţie, Hidrocolonoterapeut

Dr. Laura Gojnete

Tot ceea ce ai nevoie să știi se află ȋn TINE. Doar TU știi răspunsul la ȋntrebările tale. Ȋndrăznește să fii sănătos! Ȋndrăznește să fii TU!
Kinetoterapeut

Andra Butulia

Specializare: terapia fasciala, terapia Schroth, mobilizari Mulligan, Instructor sportiv – Întotdeauna mi-au plăcut sportul și medicina. Am ales o meserie care le cuprinde pe amândouă – kinetoterapeut. La Genki Medical Center am găsit mediul propice pentru dezvoltare profesională și personală.
Kinetoterapeut

Carla Senciuc

Handbalul a fost primul stimul care m-a facut să conștientizez că prefer mișcarea, iar Kinetoterapia a fost urmatorul pas, tocmai pentru că folosește printre altele gimnastica medicală ȋn scop profilactic și de recuperare. Cu cât este mai greu de obţinut o victorie, cu atât mai mare este bucuria să vezi pacientul recuperat.
Kinetoterapeut
Instructor sportiv

Anca Baba

Fiind kinetoterapeut, dar și instructor sportiv, abordarea terapeutică aplicată este diferenţiată. Scopul meu, alături de echipa Genki, este să demonstrez tuturor cât de importantă este recuperarea fizică, atât profilactic cât și post-traumatic.
Balneofiziokinetoterapeut

Monica Grozav

Înţelegerea și abordarea pacientului reprezintă o provocare pentru terapeut. Consider că abordarea holistică a unui pacient este unul dintre cei mai importanți pași către succesul terapeutic. Implicându-L în propria sa recuperare, pacientul va descoperi cum să recâștige controlul asupra propriei sănătăți.
Balneofiziokinetoterapeut

Anca Târziu

Să ȋncercăm să tratăm sănătatea ca pe o prioritate, nu ca pe un lucru pentru care “ nu ai timp” .
Fiziokinetoterapeut

Geta Aldea

Pentru că iubesc oamenii, doresc să-i ajut cu toată priceperea, experienţa și cunoștinţele mele.
Fiziokinetoterapeut

Roxana Mehedeniuc

Recuperarea medicală presupune mult mai mult decât abordarea unei tehnici sau metode. Implică și latura emoţională, interacţiune, psihologie și multă dragoste. Terapia vine la om și nu omul la terapie; de aceea trebuie să adaptăm programul de recuperare ȋn funcţie de nevoile pacientului.
Fiziokinetoterapeut

Raul Puia-Krucsai

Sănătatea este cel mai de preţ lucru. De aceea noi suntem aici pentru a vă sprijini oricând este nevoie.
Asistent Medical Balneofizioterapie

Cosmin Graure

Am fost printre primii membrii ai echipei Genki. Am ȋnvăţat foarte multe lucruri noi și a trebuit să-mi schimb stilul de abordare al pacientilor în funcţie de fiecare patologie. Experienţa acumulată pană ȋn prezent la Genki Medical Center m-a ajutat sa fiu mai performant, mai eficient.
Balneofiziokinetoterapeut

Adalbert Kasa Jr.

Îmi alesesem o cu totul altă traiectorie profesională, când tatăl meu mi-a propus să lucrăm împreună. Am acceptat, iar această activitate m-a ajutat să-mi descopăr vocaţia.
Kinetoterapeut

Sebastian Sonohat

“Există 1000 de boli și o singură sănătate” (A. Schopenhauer). Noi suntem aici să vă ajutăm s-o păstraţi.
Asistent Medical

Daniela Abaza

Primul meu contact cu Genki Medical Center a fost din postura pacientului. Luând contact cu atmosfera din clinică, cu stilul de abordare al pacientului, mi-am dorit să fac parte din echipa Genki.
Asistent Medical

Florina Calina

“Unica frumuseţe pe care o cunosc e sănătatea” . ( Heinrich Heine) Sănătatea e frumoasă. Să ajutăm oamenii să rămână frumoși!
Asistent recepție

Lavinia Vucovan

Formarea mea profesională m-a făcut să ȋnţeleg că oamenii, pe lângă tratarea durerii, au nevoie și de alinare sufletească. La Genki Medical Center am descoperit o familie ȋn cadrul căreia pot să mă dezvolt atât ȋn plan profesional cât și personal.
Asistent recepție

Diana Barna

Facultatea de jurnalism mi-a dezvoltat abilităţile de comunicare. La Genki Medical Center am descoperit că o bună comunicare cu pacienţii ajută foarte mult ȋn obţinerea unor rezultate bune ȋn tratamentul acestora.
Manager clinică

Rodica Iana

Am descoperit domeniul medical acum 15 ani. Mi s-a părut un lucru extraordinar să pot ȋmbina rigoarea cifrelor cu satisfacţia pe care o oferă un pacient mulţumit.